A szárított, ragasztott bél nagyszerűen alkalmas kolbászhús vagy szalámi töltésére. Teljesen természetes szárított bél, amit a sertés vékonybél nyújtásával, rétegezésével és szárításával készítenek. A termék mesterséges ragasztóanyagot nem tartalmaz.
A szárított bél egyik fele teljesen zárt, míg a másik fele töltés után könnyedén elköthető, egyszerű henteskötözővel vagy klipszelővel is. A szárított béllel kiváltható a sertés kuláré vagy a marha vastagbél vagy akár a műbél is.
A ragasztott belet töltés előtt rövid ideig kell kézmeleg, maximum 40 fokos vízbe belemártani, azonban a hosszú áztatást kerülni kell, mert az a bél gyengüléséhez vezethet.
A szárított bél jó választás szalámik készítéséhez. Könnyen használható, mivel semmilyen előkészítést nem igényel, használat előtt csak áztatni kell. Egy szál bélbe körülbelül 1,6-2 kg töltelék fér, ezért meg kell fontolni a kantárazás lehetőségét is.
A termék 10db-onként vásárolható.