A fűszerpaprika biztosan az a fűszer, ami minden disznóvágáson ott kell hogy legyen, enélkül nem készülhet el a híres magyar szalámi és kolbász vagy a többi finomság mint például a kulen.
A világhírű magyar fűszer gazdag ízvilágú, tökéletes aromájú és mindenképp természetes ízű. A mi fűszerpaprikánk garantáltan megfelel ezeknek a kritériumoknak. Ezért is kínáljuk ilyen nagy kiszerelésben is, hogy a disznóvágáshoz kedvezőbb áron be tudják szerezni a finom fűszert.
Az aromatartó csomagolásban érkező házi fűszerpaprika a többszöri válogatásnak és tisztításnak köszönhetően biztosan megfelel a legkifinomultabb ízlésű vásárlóknak is. Az utóérlelt nyers fűszerpaprikát kézzel szedik, majd a válogatás után tisztítják, szeletelik majd lassú, kíméletes szárítás után érkezik az örlőbe, majd a pihentetés után irány az aromazárt csomagolás.
Érdemes már a kinyitás pillanatában megillatozni az őrölt paprikát, ,mert ilyenkor a legfinomabb az illata. Finom örlés, mélypiros szín és gazdag illat jellemzi az örleményt.
Fontos tudni, hogy a kolbászhúsban a füstölés után fogja kiadni igazi színét, amikor a zsiradék a füstön kicsit meglágyul és kioldja a paprika színezőanyagát.
A kép illusztráció, a paprika aromazárt, fényt és zsírt át nem eresztő csomagolásban érkezik.