Tejhőmérő
Mérési tartomány:0...+100°C
1°-os osztásközzel
A cappuccino és a latte macchiato akkor tökéletes ha habzó teje puha, konzisztens és krémes. Ennek eléréséhez a megfelelő tejhőmérsékletre van szükség.
A tejhab készítésénél nem szabad a tejet 75°C feletti hőmérsékletre felmelegíteni, és nem szabad felforralni sem.
Legyen az ember lelkes amatőr kávéfőző vagy profi barista, a legjobb eredmény eléréséhez célszerű beszerezni egy tejhőmérőt, aminek használata pofon egyszerű és még olcsó is.
A tejhőmérőt biztonságosan rögzíthetjük a forraláshoz használt edény oldalára csiptetőjéve, miközben a tejet melegítjük benne. A hőmérő skáláján fehérrel jelzett tartomány jelzi az ideális hőmérsékletet a tej habosításához.
A tejhőmérő rozsdamentes acélből (nikkelmentes) készült.