Böllérbolt webáruház

+3670/945-2500

Böllérbolt webáruház
  • Kategóriák
    • Újdonságok 
    • Kések és késkészletek 
    • Fűszerek és fűszerkeverékek 
    • Késélezők és hentes szerszámok 
    • Böllér felszerelések 
    • Belek disznóvágáshoz 
    • Kötözők és csomagolóanyagok 
    • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Sütnivaló kolbász natúr keverék
Sütnivaló kolbász natúr keverék
1 950 Ft
  1. Grill kolbász fűszerkeverékek
  1. Fűszerek és fűszerkeverékek
  2. Fűszerkeverékek
  3. Grill kolbász fűszerkeverékek

Sütnivaló kolbász natúr keverék

Cikkszám:
16011
Sütnivaló kolbász natúr keverék
Készleten

Készítsd el a legfinomabb sütőkolbászt, csak hozzá kell adnod a fűszerkeveréket!

A sütnivaló kolbász fűszerkeverék az igazi magyaros ízvilágú sütőkolbász titka. A keverék tökéletes arányban tartalmazza a frissen őrölt fűszereket, úgymint például a bors, a piros paprika vagy a fokhagyma. A keverék teljesen natúr, semmilyen E betűt nem tartalmaz. 
Ha szereted az igazi, hagyományos ízeket, akkor a sütnivaló kolbász fűszerkeverékkel igazán autentikus finomságot varázsolhatsz a családnak. 

1 950 Ft
Egységár: 3 611 Ft/kilogramm0.54
Regisztrált vásárló esetén a vásárlás után járó pontok: 59 Ft
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Egy csomag fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. Tartalmaz minden hozzávaló fűszert (pirospaprika, bors, kömény, fokhagyma) és a sót. Alkalmas a hagyományos sütnivaló kolbászhoz is melyhez különféle beleket tudunk ajánlani, ami 10 méteres (5-6kg), 20 méteres (14kg) illetve yardos kiszerelésben kapható sertés vékonybél ami 32/34-es kaliberű (40-45kg), valamint juhbélbe (5-6kg) töltve grillkolbászhoz is megfelelő.

Hozzávalók:  7kg sertéshús, 3kg sertés zsiradék és 1csomag fűszerkeverék.

Elkészítése: A húst és a zsiradékot egybedaráljuk, majd belekeverjük a fűszerkeveréket. A masszát addig keverjük, amíg az el nem válik az edény oldalától. Vigyázzunk, hogy a hús hőmérséklete nem menjen plusz 2-3 fok fölé. Töltés előtt minimum 1 órát pihentessük hűtőben. 

Töltés előtt ajánlott a belet 20-30 percig langyos vízben áztatni,hogy rugalmasságát megőrizze. 20-25 cm-es kolbászokat töltünk, melynek végeit szorosan behurkoljuk. juhbélbe töltve 15-20cm-esre töltsük. Az így elkészült kolbász kiválóan alkalmas grillen vagy sütőben való sütéshez. Sertés vékonybélbe töltve serpenyőben vagy sütőben való sütésre ajánljuk. 

Gyártóváltás miatt a termék fotója elavult, a pótlása folyamatban van. Az új termékek minőségben és összetételben megegyeznek az eddig forgalmazott termékkel. 

 

 

Adatok
Tömeg:
540 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Kőrös József Károly E.V.
  • 7623 Pécs, Szabadság u. 54.
  • +3670/945-2500
  • info@bollerbolt.hu
  • facebook

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
SSL Certificate
  • Újdonságok 
  • Kések és késkészletek 
  • Fűszerek és fűszerkeverékek 
  • Késélezők és hentes szerszámok 
  • Böllér felszerelések 
  • Belek disznóvágáshoz 
  • Kötözők és csomagolóanyagok 
  • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Belépés
Regisztráció
oogle
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.