Böllérbolt webáruház

+3670/945-2500

Böllérbolt webáruház
  • Kategóriák
    • Újdonságok 
    • Kések és késkészletek 
    • Fűszerek és fűszerkeverékek 
    • Késélezők és hentes szerszámok 
    • Böllér felszerelések 
    • Belek disznóvágáshoz 
    • Kötözők és csomagolóanyagok 
    • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Sonkapác fűszerkeverék - 10 kilogrammnyi húshoz (300gr)
Sonkapác fűszerkeverék - 10 kilogrammnyi húshoz (300gr)
690 Ft
  1. Sonkapácok
  1. Fűszerek és fűszerkeverékek
  2. Fűszerkeverékek
  3. Sonkapácok

Sonkapác fűszerkeverék - 10 kilogrammnyi húshoz (300gr)

Cikkszám:
15012
Sonkapác fűszerkeverék - 10 kilogrammnyi húshoz (300gr)
Készleten

A Böllér Kft. jól ismert páckeveréke.
A sonkapáccal egy egyszerű alaplé készíthető, mely 10 kg nyers húshoz való. A pácfűszer egyéb fűszerekkel is könnyedén kiegészíthető.

A sonkapác egyszerűen elkészíthető:

A csomag tartalmát 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a sós fűszerkeveréket húsra jól rádörzsöljük. A fűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízzel elkeverjük, és ráöntjük a húsra. Ügyelni kell arra, hogy a húsokat forgatni és locsolni kell a páclével, amennyiben a húst nem fedi el a folyadék. 2-3 hét után a húst tiszta vízzel le kell mosni, majd szikkasztani pár napig, ezek után mehet a füstölőbe. 

A sonkakeverék étkezési sót és olyan őrölt fűszereket tartalmaz, mint a koriander, a majoranna, a fehérbors, a szerecsendió, a kömény és a babérlevél. Ezek mellett fűszer aromát és salétromsót is tartalmaz, ezért nitrites pácsót már nem kell a keverékbe tenni. 

 

 

690 Ft
Egységár: 2 300 Ft/kilogramm0.3
Regisztrált vásárló esetén a vásárlás után járó pontok: 21 Ft
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

A Böllér Kft. jól ismert páckeveréke.
A sonkapáccal egy egyszerű alaplé készíthető, mely 10 kg nyers húshoz való. A pácfűszer egyéb fűszerekkel is könnyedén kiegészíthető.

A sonkapác egyszerűen elkészíthető:

A csomag tartalmát 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a sós fűszerkeveréket húsra jól rádörzsöljük. A fűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízzel elkeverjük, és ráöntjük a húsra. Ügyelni kell arra, hogy a húsokat forgatni és locsolni kell a páclével, amennyiben a húst nem fedi el a folyadék. 2-3 hét után a húst tiszta vízzel le kell mosni, majd szikkasztani pár napig, ezek után mehet a füstölőbe. 

A sonkakeverék étkezési sót és olyan őrölt fűszereket tartalmaz, mint a koriander, a majoranna, a fehérbors, a szerecsendió, a kömény és a babérlevél. Ezek mellett fűszer aromát és salétromsót is tartalmaz, ezért nitrites pácsót már nem kell a keverékbe tenni. 

 

Adatok
Tömeg:
340 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Kőrös József Károly E.V.
  • 7623 Pécs, Szabadság u. 54.
  • +3670/945-2500
  • info@bollerbolt.hu
  • facebook

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
SSL Certificate
  • Újdonságok 
  • Kések és késkészletek 
  • Fűszerek és fűszerkeverékek 
  • Késélezők és hentes szerszámok 
  • Böllér felszerelések 
  • Belek disznóvágáshoz 
  • Kötözők és csomagolóanyagok 
  • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Belépés
Regisztráció
oogle
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.