Böllérbolt webáruház

+3670/945-2500

Böllérbolt webáruház
  • Kategóriák
    • Újdonságok 
    • Kések és késkészletek 
    • Fűszerek és fűszerkeverékek 
    • Késélezők és hentes szerszámok 
    • Böllér felszerelések 
    • Belek disznóvágáshoz 
    • Kötözők és csomagolóanyagok 
    • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Májas hurka fűszerkeverék 80gr.
Májas hurka fűszerkeverék 80gr.
350 Ft
  1. Kolbász és szalámi fűszerkeverékek
  1. Fűszerek és fűszerkeverékek
  2. Fűszerkeverékek
  3. Kolbász és szalámi fűszerkeverékek

Májas hurka fűszerkeverék 80gr.

Cikkszám:
15021
Májas hurka fűszerkeverék 80gr.
Készleten

A tasak tartalma 3 kg májashurka elkészítéséhez elegendő.
Felhasználási javaslat: A májashurka elkészítéséhez szükséges alapanyagokat (0.90 kg csont nélküli bőrös sertés fejhús, 0.30 kg toka- vagy hasaszalonna, 0.40 kg sertés tüdő), vízben meg kell főzni, majd le kell darálni. 0.3 kg nyers rizst abalében vagy vízben megpárolunk, adunk hozzá 3db kockára vágott abalével vagy vízzel leöntött zsemlét. 0.5 kg nyers sertés májat kislyukú darálón ledarálunk, majd főzés nélkül a májashurka fűszerkeverékkel együtt, amely konyhasót is tartalmaz, a többi alapanyaghoz keverjük. A töltés történhet sertés vékony-, sertés vastag-, vagy marha vékonybélbe ízlés szerinti hosszúságra pározva vagy kötözve. A betöltött nyers májashurkát 30-40 percig vízben, lassú tűzön főzzük, utána kihűtjük. A javaslatban szereplő nyers alapanyag összetétel ízlés szerint változtatható.

 

 

350 Ft
Egységár: 4 375 Ft/kilogramm0.08
Regisztrált vásárló esetén a vásárlás után járó pontok: 11 Ft
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

A tasak tartalma 3 kg májashurka elkészítéséhez elegendő.
Felhasználási javaslat: A májashurka elkészítéséhez szükséges alapanyagokat (0.90 kg csont nélküli bőrös sertés fejhús, 0.30 kg toka- vagy hasaszalonna, 0.40 kg sertés tüdő), vízben meg kell főzni, majd le kell darálni. 0.3 kg nyers rizst abalében vagy vízben megpárolunk, adunk hozzá 3db kockára vágott abalével vagy vízzel leöntött zsemlét. 0.5 kg nyers sertés májat kislyukú darálón ledarálunk, majd főzés nélkül a májashurka fűszerkeverékkel együtt, amely konyhasót is tartalmaz, a többi alapanyaghoz keverjük. A töltés történhet sertés vékony-, sertés vastag-, vagy marha vékonybélbe ízlés szerinti hosszúságra pározva vagy kötözve. A betöltött nyers májashurkát 30-40 percig vízben, lassú tűzön főzzük, utána kihűtjük. A javaslatban szereplő nyers alapanyag összetétel ízlés szerint változtatható.

 

 

Adatok
Tömeg:
80 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Kőrös József Károly E.V.
  • 7623 Pécs, Szabadság u. 54.
  • +3670/945-2500
  • info@bollerbolt.hu
  • facebook

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
SSL Certificate
  • Újdonságok 
  • Kések és késkészletek 
  • Fűszerek és fűszerkeverékek 
  • Késélezők és hentes szerszámok 
  • Böllér felszerelések 
  • Belek disznóvágáshoz 
  • Kötözők és csomagolóanyagok 
  • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Belépés
Regisztráció
oogle
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.