Böllérbolt webáruház

+3670/945-2500

Böllérbolt webáruház
  • Kategóriák
    • Újdonságok 
    • Kések és késkészletek 
    • Fűszerek és fűszerkeverékek 
    • Késélezők és hentes szerszámok 
    • Böllér felszerelések 
    • Belek disznóvágáshoz 
    • Kötözők és csomagolóanyagok 
    • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
  1. Sonkapácok
  1. Fűszerek és fűszerkeverékek
  2. Fűszerkeverékek
  3. Sonkapácok

Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)

Cikkszám:
15014
Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)
Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)
Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)
1
00
Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)
Alföldi fokhagymás sonkapác - Adalékmentes (10-12 kilogrammnyi húshoz)

A fokhagymás sonkapác webáruházunk és üzleteink legkeresettebb sonkapáca. Régi családi recept alapján összeállított keverék, melynek aromáját a fokhagyma határozza meg.

A kellemes aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke garantálja. A fokhagymapor mellett darabos feketebors, vöröshagyma granulátum, valamint tört szegfűbors, koriander, borókabogyó és babérlevél egészíti ki a zamatos sonkapácot. Semmilyen tartósítóanyagot vagy egy E számú adalékanyagot nem tartalmaz a keverék. 

A sonkapác csontos vagy kicsontozott húshoz is alkalmas. A csomag tartalma 10-12 kilogrammnyi hús pácolásához használható. Pácoláshoz főként sertéshúst ajánlunk, de emellett vörös húsokhoz is jól felhasználható.

A sonkapácot egyszerűen össze kell keverni 1,4-1,6 kg tiszta, durva, jódozatlan sóval, majd 10 liter vízben feloldani a keveréket, majd az oldatot felforralni. Miután a páclé teljesen kihült, a szépen megformázott húsra rá kell önteni a levet. Fontos, hogy teljesen elfedjük vele a húsokat, ellenkező esetben a sonkákat a lében naponta meg kell forgatni. A húsokat 2-3 hét pácolás után 1 napig hagyjuk szikkadni, majd készen áll a füstölésre.

A füstölés során a tűzbe időnként bedobott borókabogyó nagyon különleges ízű sonkát eredményez. 

A sonkapáccal aromás, finom ízvilágú sonka készíthető, azonban a pác szükség esetén egyéb fűszerekkel is kiegészíthető. Fontos, hogy a pác készítésekor jó minőségű, lehetőleg adalékmentes sót használjunk, ami nem lehet jódozott. 

A sonka elkészítéséhez ajánlott a sonkaháló használata, míg a védelmére a védőháló javallott.

 

950 Ft
Egységár: 6 333 Ft/kilogramm0.15
Nem vásárolható!
Regisztrált vásárló esetén a vásárlás után járó pontok: 29 Ft
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

A házi sonkapác webáruházunk és üzleteink legkeresettebb sonkapáca. Régi családi recept alapján összeállított keverék, melynek aromáját a fokhagyma határozza meg.

A kellemes aromát és a finom ízeket a minőségi fűszerek keveréke garantálja. A fokhagymapor mellett darabos feketebors, vöröshagyma granulátum, valamint tört szegfűbors, koriander, borókabogyó és babérlevél egészíti ki a zamatos sonkapácot. Semmilyen tartósítóanyagot vagy egy E számú adalékanyagot nem tartalmaz a keverék. 

A sonkapác csontos vagy kicsontozott húshoz is alkalmas. A csomag tartalma 10-12 kilogrammnyi hús pácolásához használható. Pácoláshoz főként sertéshúst ajánlunk, de emellett vörös húsokhoz is jól felhasználható.

A sonkapácot egyszerűen össze kell keverni 1,4-1,6 kg tiszta, durva, jódozatlan sóval, majd 10 liter vízben feloldani a keveréket, majd az oldatot felforralni. Miután a páclé teljesen kihült, a szépen megformázott húsra rá kell önteni a levet. Fontos, hogy teljesen elfedjük vele a húsokat, ellenkező esetben a sonkákat a lében naponta meg kell forgatni. A húsokat 2-3 hét pácolás után 1 napig hagyjuk szikkadni, majd készen áll a füstölésre.

A füstölés során a tűzbe időnként bedobott borókabogyó nagyon különleges ízű sonkát eredményez. 

A sonkapáccal aromás, finom ízvilágú sonka készíthető, azonban a pác szükség esetén egyéb fűszerekkel is kiegészíthető. Fontos, hogy a pác készítésekor jó minőségű, lehetőleg adalékmentes sót használjunk, ami nem lehet jódozott. 

A sonka elkészítéséhez ajánlott a sonkaháló használata, míg a védelmére a védőháló javallott.

 

Adatok
Tömeg:
150 g/darab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Kőrös József Károly E.V.
  • 7623 Pécs, Szabadság u. 54.
  • +3670/945-2500
  • info@bollerbolt.hu
  • facebook

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
SSL Certificate
  • Újdonságok 
  • Kések és késkészletek 
  • Fűszerek és fűszerkeverékek 
  • Késélezők és hentes szerszámok 
  • Böllér felszerelések 
  • Belek disznóvágáshoz 
  • Kötözők és csomagolóanyagok 
  • Top Termékek 
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Információ
    Információ
    • Elérhetőség
    • Szállítás
    • Fizetés
    • Általános ügyintézés
    • Élő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
    • Elállás
Belépés
Regisztráció
oogle
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.