Természetes belek
Sózott belek: nagy választék - jó minőség - kedvező ár - gyors szállítás
A hagyományos és modern disznóvágás során a hús és a fűszerek mellett elengedhetetlen hozzávaló közé tartoznak a természetes belek, vagy ahogyan sokan hívják a sózott belek. A természetes belek nagy előnye, hogy garantálják a hosszabb eltarthatóságot, jól megőrzik a beletöltött hús ízét, színét, aromáját. Vállalkozásunk 20 éve alatt egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy nagy választékot, jó minőséget és kedvező árakat kínáljunk a sózott belek terén is. A természetes belek kategóriájában garantáltan minden olyan bél megtalálható, amire egy disznóvágás vagy kolbásztöltés során szükség lehet.
Kolbász, hurka, disznósajt, szalámi - a természetes bél a minőségi garancia!
A természetes belek kategórájában sertés-, marha-, ló-, vagy juhbél szerepel. Ezeket használhatjuk fel kolbász, hurka, disznósajt vagy szalámi töltéséhez. Kínálatunkban szerepel a hagyományos kolbászbél 10 vagy 20 méteres kiszerelésben, de a kiváló minőségű, nagy kiszerelésű yardos bél is. Hurkabélnek marha vékonybelet vagy kocabelet használhatunk, ezek is mindig vannak raktáron.
Ugyanígy kínáljuk a szaláminak való marha vastagbelet 5 méteres csomagban vagy a válogatott minőségű - kalibrált ipari marha vastagot is. Ugyanígy szaláminak való a kuláré, ami többféle hosszban elérhető, vagy ha a igazán vastag szalámit kell tölteni, akkor nagyon ajánljuk a koca kulárét. Disznósajtnak gyomor, hólyag vagy vakbél választható, vagy ha esetleg kukoricás hurkát kíván a család, akkor a sertés vastagbelet ajánljuk, amit fodros bélnek is hívnak a böllérek.
Hazai beszállítóink kényesen ügyelnek a jó minőségre és a frissességre. Minden sózott belet egyenként alaposan tisztítanak, válogatnak, valamint szigorú feltételek mellett ellenőrzik a minőségét, hogy megkönnyítsék a hentesek és böllérek munkáját. Minden termé oldalon igyekszünk jótanáccsal, ajánlással, hosszú leírással segíteni a választást.